Agonija obitelji nestale Tijane: "Nema je već sedam dana, policija nam ništa ne govori"

Foto: blic.rs

OBITELJ Jurić iz Vojvodine ni nakon sedam dana ne zna gdje je njihova 15-godišnja Tijana. Njen otac Igor Jurić razočaran je istragom.

"Ne dobivamo informacije iz policije. Ne znamo što je značila izjava ministra policije da je osoba slična njoj viđena u Mađarskoj. Uzdamo se u taj podatak i nadamo da je to nešto što nas može dovesti do nje, ali nama nitko to nije potvrdio", kazao je Blicu očajni otac.

Prije nekoliko dana rekao je kako ne zna je li oteta, ali siguran je da nije sama napustila dom. "Neću se smiriti dok je ne nađem", poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijanina majka Blicu je ispričala kako vjeruje da će se Tijana vratiti. "Vratila se s mora 25. srpnja, htjela sam da se ispričamo, ali je rekla da ćemo pričati sutra kad dođem u Bajmok gdje je bila na praznicima", dodaje neutješna majka.

Tijana je nestala 26. srpnja u blizini Sportskog centra Rata u Bajmoku. Te noći bila je s prijateljima na zabavi, dopratili su je kući, kod djeda i bake gdje je bila na praznicima, no zaboravila je vratiti prijatelju jaknu. Nazvala ga je i krenula prema Sportskom centru, no kako nije dolazila, prijatelji su krenuli su, nakon što je nisu mogli dobiti na telefon, u potragu za njom i alarmirali policiju.

Na putu prema Sportskom centru pronađena je njena tenisica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara