Alićeva nova pljuvačina: U Hrvatskom društvu dramskih umjetnika igraju Kozaračko kolo

Alićeva nova pljuvačina: U Hrvatskom društvu dramskih umjetnika igraju Kozaračko kolo

Screenshot: HTV

"STOJIM iza svakog izgovorenoga slova, kao što stojim iza svog života, te svih odigranih, mahom glavnih uloga , u svim medijima i govornim područjima poput njemačkog, engleskog, talijanskog i materinskog mi hrvatskog, o čemu Vi i Vaši članovi možete samo sanjati nikad dosanjani san", stoji u pismu kontroverznog hrvatskog glumca Božidara Alića prema Hrvatskom društvu dramskih umjetnika (HDDU).

Kozaračko kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, Alić je zatražio i dobio ispisnicu od HDDU-a nazvavši ih "Kozaračkim kolom". Povod Alićevom pismu i bijesnoj reakciji za ispisnicu je namjera HDDU-a da se pozabavi s Alićevim izjavama za HTV u izbornoj noći.

"Dobra večer Hrvatice i Hrvati. Moja potpora gospođi Kolindi Grabar Kitarović je najnormalnija, jer sam dragovoljac Domovinskog rata, Hrvat i katolik i Bogu hvala da je pobijedila gospođa Kolinda Grabar Kitarović protiv ove udbaške, srbofilske i četničke struje. Živjeli!", rekao je Alić u javnom prijenosu izborne noći za HTV. 

U javnom pismu, Alić je ponovno sasuo salvu uvreda, a umjesto političkog vrha i javnih osoba na meti su mu bili njegovi kolege. 

LGBT i polutalentirani udbašići

"Kako biste bili vjerodostojni, predlažem Vam promjenu imena Vašeg Udruženja i predlažem da se nazovete pravim imenom koje Vam odgovara, a to je LGBT Udruga nacionalnih manjina i polutalentiranih udbašića", napisao je pomalo zaboravljeni glumac Alić koji je svojim uvredljivim izjavama ponovno dočekao pet minuta slave.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara