Amerikanac se prepoznao na fotorobotu nestalog djeteta i nakon 35 godina našao pravu obitelj

Amerikanac se prepoznao na fotorobotu nestalog djeteta i nakon 35 godina našao pravu obitelj

Screenshot i video: CNN

STEVE CARTER u sirotištu na Havajima bio je od šestog mjeseca svog života. Posvojen je kad su mu bile četiri godine. Otada je živio sretnim životom i nikad nije imao puno razloga tražiti svoje biološke roditelje: "Nisam mario odakle dolazim". Onda je slučajno vidio CNN-ov prilog o ženi koja je otkrila da je nestalo dijete i započeo svoju vlastitu internetsku potragu koja je otkrila kako je i on nestalo dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo pravo ime je Marx Panama Moriarty Barnes, a njegov nestanak je prije gotovo 35 godina prijavio njegov otac - njegova majka je otišla s bebom i nikad se nije vratila. Kako prenosi CNN, Steve je ostao zapanjen kad je ustanovio koliko mu nalikuje fotorobot kojim se procjenjuje kako bi mali Marx, nestao prije više od 34 godine, mogao izgledati danas. Javio se vlastima i napravili su DNK testiranje, koje je potvrdilo sumnju - Steve je uistinu nestali dječak.

Biološkog oca, koji sad živi u Kaliforniji, Steve još uvijek nije uspio upoznati, ali razgovaraju putem telefona i nadaju se da će se uskoro i uživo naći. Otac mu je ispričao kako je bio uvjeren da ga je majka odlučila sama odgajati negdje drugdje. Ni Steve ni njegov otac ne znaju gdje je sad njegova biološka majka pa tako nejasno ostaje kako se Steve kao dječak našao u sirotištu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara