Anica Kovač ispunila obećanje, šatordžijama na Markov trg stigla janjetina

Anica Kovač ispunila obećanje, šatordžijama na Markov trg stigla janjetina

Foto: Željko Lukunić / Pixsell

OBEĆANO, učinjeno. Anica Kovač, bivša miss Hrvatske i supruga umirovljenog nogometaša Roberta Kovača, šatordžijama je poslala dva janjca. Janjetinu su ratni veterani dobili upakiranu u kutije.

Kovač je u razgovoru za Index otkrila kako je janjetinu namjeravala slati u Savsku, no kako će je svejedno poslati.

"Istina je, dva janjca idu s moje strane i nadam se da ćemo ih, ako Bog da, zajedno jesti. Ali ja to nisam mislila slati na Markov trg nego u Savsku", kazala je Anica Kovač u telefonskom razgovoru za Index.

"Dajem im potporu na ovaj najmanji mogući način. Prije dvadeset godina sam kao aktualna miss Hrvatske bila u toplicama i posjećivala branitelje. Jednog od tih branitelja sam prije dvije tjedna opet vidjela, a on mi je ispričao tu priču o tome kako sam ga posjetila prije dvadeset godina. I tako sam im obećala doći u goste u Savsku. A pošto se u posjetu nikad ne dolazi praznih ruku, red je da počastim njega i sve ostale koji su s njim. To je moja gesta poštovanja prema braniteljima, mali znak zahvalnosti za ljude koji su stvarali ovu zemlju i za nju dali svoje zdravlje i dijelove tijela. Ja ću ih uvijek podupirati", rekla nam je Kovač.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara