Bahati sin krim policajca kojem je "smeće cigansko napisalo kaznu" zaradio prekršajnu prijavu

Bahati sin krim policajca kojem je "smeće cigansko napisalo kaznu" zaradio prekršajnu prijavu

Screenshot: Facebook

BAHATI sin osječkog djelatnika kriminalističke policije, 19-godišnji L.M., koji je na svom Facebook profilu brutalno javno izvrijeđao policijskog službenika koji mu je ispisao prometnu kaznu unatoč tome što se pozivao na svog oca, završio je na ispitivanju te je zaradio prekršajnu prijavu.

> "Smeće cigansko mi je napisalo prometnu kaznu iako sam mu rekao da mi stari radi u krim policiji"

"Vezano za Vaš upit izvješćujemo Vas da smo na temelju objave na internetskom portalu o vrijeđanju i omalovažavanju policijskog službenika u svezi s vršenjem službe, u službene prostorije  PU osječko - baranjske pozvali autora teksta te su provedeni izvidi na okolnosti navedenog događaja. Nakon  obavljenog razgovora i prikupljenih činjenica, odnosno, provedenih izvida sumnja se da je 19-godišnji Osječanin 29. lipnja počinio prekršaj opisan u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, radi čega će protiv istoga nadležnom Prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog redovnim putem", stoji u odgovoru PU osječko-baranjske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bahati mladić probleme nije stvorio samo sebi. S obzirom da u ovom slučaju nije bilo samo riječi o vrijeđanju policijskog službenika koji je izvršavao svoju dužnost, već i o navodima L.M. kako neki drugi službenici, zahvaljujući činjenici da je i njegov otac policijski djelatnik, nisu izvršavali svoju dužnost u skladu sa zakonom već su mu "gledali kroz prste", policiju smo pitali hoće li biti provedena unutarnja kontrola.

"Vezano uz Vaš upit obavještavamo Vas da je u tijeku daljnji rad policijskih službenika na otkrivanju činjenica ovog događaja te Vam nismo u mogućnosti pružiti tražene podatke", stoji u odgovoru PU osječko-baranjske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara