"Bajram Šerif Mubarek Olsun!"

Foto: islamska-zajednica.hr

PREMIJER Zoran Milanović i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko uputili su muslimanskim vjernicima u Republici Hrvatskoj čestitku povodom Kurban Bajrama.

"U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, svim vjernicama i vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban-bajram sa željom da svoj najznačajniji blagdan provedete u miru, radosti i zajedništvu s obitelji i bližnjima. Neka vam duh ovih blagdanskih dana molitve i nade bude nadahnuće za dijalog, međusobno razumijevanje, pomirenje i solidarnost. Bajram Šerif Mubarek Olsun!", poručio je Milanović.

"Svim muslimanskim vjernicima u Hrvatskoj čestitam u ime Hrvatskog sabora i u svoje osobno ime Kurban Bajram u želji da blagdanski dani proteknu u miru, radosti i uzajamnom razumijevanju. Neka ovaj veliki muslimanski blagdan žrtve bude prigoda koja će osnažiti duh solidarnosti i brige za bližnje u hrvatskom društvu te podsjetiti na važnost međusobnog poštivanja i izgradnje povjerenja. Promicanje dobra je put kojeg, uvjeren sam, svi želimo", naveo je Leko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara