Beogradska madam: Mesić se zabavlja s prostitutkama iz Srbije; Mesić: Veću glupost od ovog nisam čuo!

Beogradska madam: Mesić se zabavlja s prostitutkama iz Srbije; Mesić: Veću glupost od ovog nisam čuo!

Foto: Dragan Matić/Cropix

SRPSKI Press na svojim je internetskim stranicama jučer objavio članak u kojem optužuje bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića za sudjelovanje u lancu elitne prostitucije. Naime, kako je doznao Press iz svojih izvora, već biše od godinu dana probrana grupa djevojaka iz Srbije odlazi u Hrvatsku, gdje pruža seksualne usluge bivšem predsjedniku.

Beogradska madam ispričala je kako lanac prostitucije, u kojem djevojke iz Srbije odlaze u Hrvatsku, funkcionira već nekoliko godina. Isprva su u njemu sudjelovale nepoznate djevojke, ali su se kasnije, zbog produbljivanja ekonomske krize, u "posao" uključile i neke prominentne manekenke, voditeljice i starlete.

"Kada se pročulo da je jedan od klijenata Mesić, to nikoga nije iznenadilo, jer je na popisu onih koji traže VIP djevojke mnogo poznatih imena, poslovnih ljudi, menadžera, sportaša iz čitave regije", priča za Press beogradska madam.

Sve u stvari počinje vrbovanjem u jednom poznatom klubu na Adi Ciganliji, čiji vlasnik ima karakterističan nadimak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tom klubu se djevojke, među kojima ima najviše studentica fenomenalnog izgleda, ali i poznatih pjevačica i manekenki, s jednom pjevačicom, plavušom, čije se ime već dovodilo u vezu s ovim temama, dogovaraju za odlazak na primorje. Ona je u Srbiji zadužena za svaku logistiku. Ovdje se djevojkama osiguravaju avionske karte, dok im dobro uhodani kontakti u Hrvatskoj osiguravaju smještaj u hotelima. Samo se pojave pred klijentom, na određenom mjestu, dobivaju 500 eura. To je svojevrsna proba. Ukoliko je klijent zadovoljan njihovim izgledom i traži nešto više, a gotovo svi to učine, cijena raste po 100 eura na sat",priča madam.

Mesić: Veću glupost od ovog nisam u životu čuo

Iz Mesićevog Ureda za odnose s javnošću doznajemo kako je bivši predsjednik apsolutno zgrožen ovakvim i sličnim informacijama koje se plasiraju u javnost.

"Veću glupost od ovog u životu nisam čuo. Zaista je nevjerojatno koliko su daleko neki ljudi i mediji spremni ići u širenju laži", poručio je bivši predsjednik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara