Beus Richembergh: Mrak-Taritaš i Vrdoljak su prave zvijezde po popularnosti

Foto: FAH

SABORSKI zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh ocijenio je danas u Karlovcu da ankete po kojima HNS ima samo 2 posto potpore u javnosti nije pravi odraz stvari jer ta stranka u vlasti u županijama, gradovima i općinama ima predstavnika više nego ikad, a kad bi se radile ankete o popularnosti pojedinih ministara, kako je rekao Anka Mrak-Taritaš i Ivan Vrdoljak bili bi prave zvijezde.

Na radnom sastanku karlovačke Županijske organizacije HNS-a danas su u stranačkim prostorijama u Karlovcu bili ministrica graditeljstva Anka Mrak-Taritaš i saborski zastupnik Beus Richembergh.

Beus Richembergh: HNS najorganiziranija i najuspješnija stranka

Beus Richembergh ustvrdio je kako 45.000 HNS-ovih članova javnost percipira kao ljude koji vrlo marljivo rade i kao najorganiziraniju i najuspješniju stranku od svih u vladajućoj koaliciji te među drugim strankama.

HNS je nazvao "političkim projektom stabilizacije građanskog društva" kroz koji se ta stranka svakodnevno bori s onima koji bi od dosegnute demokracije napravili zatvoreno konzervativno društvo jer ne žele da se stvari mijenjaju.

Nasuprot tome, rekao je, mnoge druge političke stranke koje ne možemo smatrati konzervativnima boje se zakoračiti u promjene.

Mrak-Taritaš: Radnici Rafinerije Sisak pljeskali Vrdoljaku

Ministrica Mrak-Taritaš ustvrdila je kako HNS postoji i opstoji cijelo vrijeme od osnutka, i to s jakim pojedincima. Štoviše, HNS, bilo u izvršnoj, bilo u zakonodavnoj vlasti, uvijek radi na korist građana i stoji iza važnih i velikih projekata koji se uvijek ne vide, kao npr. zagrebačke fontane i spomenici.

To su plinovodi, naftovodi, ceste i svi drugi infrastrukturni projekti u korist svih građana, rekla je Mrak Taritaš.

Također je istaknula kako su minstru Vrdoljaku radnici Rafinerije Sisak pljeskali jer su prepoznali da radi u njihovu korist.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara