Bivši dečko Amande Knox na suđenju za ubojstvo britanske studentice: Život mi je postao noćna mora

Bivši dečko Amande Knox na suđenju za ubojstvo britanske studentice: Život mi je postao noćna mora

Foto: Guliver image/Getty images

BIVŠI dečko Amande Knox, Raffaele Sollecito, danas je na suđenju za ubojstvo britanske studentice Meredith Kercher, koje se dogodilo 2007. godine, odbacio sve optužbe protiv sebe.

Tvrdi da nije kriv za sudjelovanje u ubojstvu Kercher te da ne postoje nikakvi dokazi koji bi pokazali suprotno. Također, požalio se da mu je život u posljednjih nekoliko godina postao prava noćna mora te je izjavio kako nikome ne želi sudbinu kakvu on proživljava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Za mene, ovo je noćna mora kakvu si n itko ne može zamisliti. Trenutno ne živim stvarni život", kazao je Sollecito na današnjem ročištu.

Podsjetimo, Sollecito i Knox su 2009. godine proglašeni krivima za ubojstvo 21-godišnje britanske studentice Meredith Kercher, čije je tijelo 2007. godine pronađeno u kući u kojoj je živjela s Knox, u blizini talijanskog sveučilišta u gradu Perugii.

Dvije godine kasnije presude su poništene zbog nedostatka dokaza, ali je talijanski Vrhovni sud ove godine odlučio ponovno otvoriti slučaj i pokrenuti novo suđenje. I Knox i Sollecito tvrde da nisu krivi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara