Brazil: Dvogodišnjak ustao iz lijesa, zatražio čašu vode, ponovno legao i umro

Brazil: Dvogodišnjak ustao iz lijesa, zatražio čašu vode, ponovno legao i umro

Foto: Ilustracija

BIZARNA i tragična priča ovih je dana stigla iz Brazila, gdje je dvogodišnji Kelvin Santos ustao iz vlastitog lijesa i zatražio malo vode, samo da bi, nažalost, potom ponovno legao i umro.

Mali Kelvin je prošlog petka primljen u bolnicu s upalom pluća, ali mu je tijekom liječenja stalo srce te je proglašen mrtvim. Bolničko osoblje je tijelo malog dječaka obitelji predalo u plastičnoj vreći.

Međutim, prema tvrdnjama obitelji, dječak je samo sat prije svog sprovoda, koji se trebao održati u subotu, pridigao iz lijesa i kazao: "Tata, mogu li dobiti malo vode?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo počeli vrištati, nismo mogli vjerovati što vidimo. Mislilo smo kako se dogodilo čudo jer je naš dječak oživio. A zatim je Kelvin ponovno legao, baš kao i prije, Nismo ga mogli probuditi, ponovno je bio mrtav", kazao je dječakov otac Antonio Santos, prenosi Global Grind.

Otac je zatim dječaka brzo odvezao u bolnicu, gdje su lijelnici pregledali tijelo, ali nije bilo znakova života. "Uvjeravali su me kako je stvarno mrtav i nisu mi mogli dati nikakvo objašnjenje za ono što smo vidjeli i čuli", kaže Antonio.

Obitelj je odlučila još malo odgoditi sprovod ne bi li se dječak možda ponovno probudio, ali su ga na kraju dana ipak pokopali na lokalnom groblju. Uvjeren da je njegov sin bio žrtvom liječničkog nemara, Santos je čitav slučaj prijavio policiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara