Britanski medicinski tehničar pokušao namamiti djevojčicu na sastanak: Htio ju je pojesti

Ilustracija: Arhiva

BRITANSKI medicinski tehničar s kanibalskim sklonostima u ponedjeljak je proglašen krivim jer se pokušao sastati s 14-godišnjom djevojčicom s kojom je kontaktirao putem interneta i rekao joj da je želi pojesti.

Na četverodnevnom suđenju u Canterburyu na jugoistoku Engleske doznalo se da je Dale Bolinger (58) kupio sjekiru dan prije planiranog susreta s djevojčicom, kojoj je rekao joj da joj želi odrubiti glavu.

Taj otac troje djece u kontakt s 'Evom' - čiji pravi identitet nije utvrđen, ali se predstavila kao Meksikanka koja živi u Njemačkoj - stupio je na internetskoj stranici Dark Fetish Network.

Na svom je profilu tvrdio da je već pojeo 39-godišnju ženu i petogodišnje djete, iako je na sudu to zanijekao, rekavši da se "radi o fantaziji".


U razgovorima s 'Evom' govorio je kako bi s njome želio voditi ljubav i potom je pojesti.

"Ideja da vodimo ljubav i da te poslije pojedem JAKO je napaljujuća", napisao je. "Kažu da sam vrlo darežljiv ljubavnik i bio bih darežljiv i prema tebi prije nego što te pripremim za jelo", rekao je.

Dogovorio je susret s 'Evom' u Ashfordu u rujnu 2012., ali se ona nije pojavila.

Njihove razgovore kasnije je otkrio FBI u New Yorku i pomoću e-mail adrese doznao da Bolinger živi u Kentu. Američki su istražitelji informaciju potom proslijedili britanskim kolegama.

Kazna Bolingeru bit će izrečena 19. rujna, nakon psihijatrijskog vještačenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara