Čačić: Ova zemlja treba početak serije pobjeda, zadnji je tren za promjene

Čačić: Ova zemlja treba početak serije pobjeda, zadnji je tren za promjene

Foto: SDP

"ZADNJI je tren za dobre promjene, a mi te promjene moramo realizirati", rekao je u pozdravnom govoru na Konvenciji SDP-a predsjednik HNS-a Radimir Čačić. Dodao je da je u zemlji previše problema, da se previše lošeg nataložilo da bi se stvari promijenile čarobnim štapićem. "Građani ove zemlje su suci koji imaju štopericu", rekao je Čačić koji je uvjeren da će zajedno u nove pobjede-

"Osobno ću učiniti sve da to bude, sjetite se Casablance, početak serije pobjeda. To ova zemlja treba", smatra Čačić. Rekao je da ne vidi nijedan razlog da ne postignemo rezultat i da to bude ocijenjeno dobro ili vrlo dobro od naših građana. "Odlično bi bilo pretenciozno", zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef IDS-a Ivan Jakovčić poručio je da odnosi IDS-a i SDP-a nikad nisu bili bolji. "Unatoč nekim pričama, mi smo stabilan i čvrst partner u Vladi i zajedno ćemo odraditi cijeli mandat", rekao je Jakovčić. Kaže da ova Vlada nema alternativu. "Uvjeren sam u veliki uspjeh na predstojećim lokalnim i idućim parlamentarnim izborima jer sam siguran da ćemo pošteno odraditi svoj posao", rekao je šef IDS-a.

"Prijateljice i prijatelji, kolegice i kolege, drugarice i drugovi", tim je riječima predsjednik HSU-a Silvano Hrelja pozdravio SDP-ovce i zaradio veliki pljesak. "U Hrvatskoj nije lako, ali do velikih ciljeva se nije moglo dolaziti bez žrtava. Sada su najveće žrtve naši umirovljenici koji su prvaci svijeta u preživljavanju", rekao je Hrelja dodavši da ova Vlada mora učiniti više da se situacija popravi.

Čelnik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac rekao je da je nužno vratiti povjerenje da je u Hrvatskoj moguć rast. "Mi ćemo vas podržavati i kad ne budete donosili samo odgovorne odluke nego i teške odluke", poručio je Pupovac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara