Čačić najavio, Stranka umirovljenika demantira: "Ne idemo na izbore s Bandićem i Čačićem"

Čačić najavio, Stranka umirovljenika demantira: "Ne idemo na izbore s Bandićem i Čačićem"

STRANKA UMIROVLJENIKA poslala je priopćenje nakon današnje najave Radimira Čačića da će se njegovoj koaliciji sa strankom Milana Bandića pridružiti i ta stranka.

"Stranka umirovljenika demantira sudjelovanje u navedenoj (novoj) koaliciji. Nitko nas nije u tom smjeru kontaktirao, nudio nam zajednički nastup, a niti smo mi tražili ili razgovarali s čelnicima navedene koalicije o pristupanju toj koaliciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stranka umirovljenika smatra da dosadašnja koalicija 13 stranaka predvođena BM 365 – Strankom rada i solidarnosti nije ni bila zamišljena kao funkcionalan politički sklop te da je nakon prošlih parlamentarnih izbora de facto prestala postojati.

Raspoloženje Predsjedništva SU, županijskih i lokalnih organizacija te članstva Stranke umirovljenika usmjereno je na samostalan nastup kandidata SU na predstojećim izvanrednim parlamentrnim izborima. Potvrdu takvog stava očekujemo i na sjednici Predsjedništva stranke koja će se održati 16. srpnja 2016. godine", stoji u prioćenju Stranke umirovljenika. i

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara