Crnogorke u pakao prostitucije ulaze sa 15 godina: "Klijenti im odgrizaju dijelove tijela"

Foto: Ilustracija

"DJEVOJKE u Crnoj Gori sa 15 ili 16 godina ulaze u svijet prostitucije. Mamac za ulazak u taj surovi svijet obično su poslovi go-go plesačica, šankerica ili konobarica", ispričala je za podgorički list Dan direktorica nevladine organizacije Crnogorski ženski lobi, Aida Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Imali smo slučaj da je djevojci koja je stopirala na nikšićkoj magistrali stao čovjek s kojim je dogovorila seksualnu uslugu za 20 eura. Kasnije na putu su im se u autu pridružila još dva muškarca i rekli su joj da će dobiti 50 eura ukoliko spava sa svom trojicom. Kad je pristala, poveli su je u stan gdje su je silovali. Poslije toga su je pretukli i odveli u šumu nadomak Podgorice i vezali je za drvo. Kada se ujutro probudila i došla k svijesti pozvala nas je i tražila da joj pomognemo. Tada nam je ispričala i da su joj uzeli novac koji su joj ranije dali", jedan je od slučajeva kojeg je prepričala Petrović.

Uz svijet prostitucije redovito se vežu alkohol, droga i nasilje - i to toliko brutalno da ima slučaja djevojaka kojima su klijenti odgrizali dijelove tijela, gasili cigarete po intimnim dijelovima tijela i slično. "Ne radi se o ljudima koji su, da tako kažem, u društvu prepoznati kao manijaci ili psihopati. Najčešće su to vrlo uglađene ličnosti koje imaju obitelji, a plate da se iživljavaju nad nekim", kaže Petrović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara