Croatia Airlines i Singapore Airlines dogovorili suradnju: Bolja povezanost letova između dvije zemlje

Croatia Airlines i Singapore Airlines dogovorili suradnju: Bolja povezanost letova između dvije zemlje

Foto: Hina

CROATIA Airlines i Singapore Airlines potpisali su sporazum o prijevozu putnika zajedničkim korištenjem oznaka za letove što bi putnicima tijekom putovanja između Hrvatske i Singapura, trebalo omogućiti veći izbor i više pogodnosti.

Prema sporazumu, Singapur Airlines dodaje svoju oznaku "SQ" na letove Croatia Airlinesa iz Londona i Kopenhagena u Zagreb, odnosno na letove izvan svojih europskih čvorišta. Na temelju uzajamnosti, Croatia Airlines dodaje svoju oznaku "OU" na letove Singapore Airlinesa između Singapura i Londona, te Singapura i Kopenhagena, navodi se u priopćenju.

Bolja povezanost letova između Singapura i Hrvatske

"Oduševljeni smo našim novim sporazumom o zajedničkom korištenju oznaka s Croatia Airlinesom. Ovo partnerstvo poboljšat će povezanost letova između Singapura i Hrvatske, čija popularnost raste kao destinacije za odmor i poslovna putovanja. To izražava našu predanost da putnicima omogućimo protočno povezivanje letova i veću fleksibilnost pri planiranju putovanja", rekla je viša potpredsjednica za marketing i planiranje Singapore Airlinesa, Lee Wen Fen.

"Drago nam je što je tvrtka takve veličine i ugleda odlučila da naši letovi budu dio njezinog branda. Smatramo to još jednom potvrdom visoke razine kvalitete usluga, koje nudimo putnicima. Odsad su naši proizvodi još dostupniji na azijskom tržištu i uvjeren sam da će naši zajednički letovi stvoriti novu kvalitetu usluga na zadovoljstvo putnika na oba kontinenta", izjavio je predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Krešimir Kučko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara