Croatia Airlines i US Airways od danas primjenjuju sporazum o prijevozu putnika između Hrvatske i SAD-a

Croatia Airlines i US Airways od danas primjenjuju sporazum o prijevozu putnika između Hrvatske i SAD-a

Foto: Croatia Airlines

CROATIA Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik, i američka aviokompanija US Airways, od danas primjenjuju code share sporazum o suradnji u prijevozu putnika između Republike Hrvatske i Sjedinjenih Američkih Država. Kompanije su danas objavile novi bilateralni sporazum o letovima pod zajedničkim oznakama, nakon što je za to dobiveno odobrenje Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo i Ministarstva prometa Sjedinjenih Američkih Država.

Putnici Croatia Airlinesa u sklopu ovog sporazuma dobivaju još bolji pristup Sjedinjenim Američkim Državama te pogodnost kupovine jedinstvene karte, što im omogućuje ugodnije iskustvo putovanja. Istim pogodnostima mogu se koristiti i putnici US Airwaysa, kojima je od danas na raspolaganju proširena ponuda usluga za odredišta u Hrvatskoj, javljaju iz Croatia Airlinesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putnici Croatia Airlinesa koji putuju iz Zagreba preko Amsterdama, Bruxellesa, Frankfurta, Londona (Heathrow), Münchena i Züricha, odsad imaju pristup Charlotteu i Philadelphiji, čvorištima US Airwaysa na istočnoj obali SAD-a. Croatia Airlines dodaje svoju oznaku i na letovima US Airwaysa unutar SAD-a i to iz Philadelphije u Cleveland, Dallas/Fort-Worth te St. Louis.   Isto tako, u sklopu ove suradnje putnicima US Airwaysa omogućuje se povezanost sa Zagrebom preko navedenih europskih odredišta.

Croatia Airlines i US Airways u budućnosti planiraju proširiti poslovnu suradnju i to uključenjem letova u Dubrovnik i Split te iz Splita i Dubrovnika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara