Damir Kajin: Treba zaustaviti Jakovčićevu strahovladu

Damir Kajin: Treba zaustaviti Jakovčićevu strahovladu

Foto: Index

DAMIR KAJIN rekao je da je zadovoljan podrškom SDP-a u utrci za istarskog župana i naglasio da se mora zaustaviti Jakovčićeva starhovlada. Kajin je rekao da će promjene u Isti obilježiti naredno desetljeće.

"Da meni je drago da je SDP u Istri prepoznao promjene. Ovu strahovladu Jakovčića i nekih 7-8 gradonačelnika, ovu njegovu umreženost. Ovo nije podrška samo meni nego svima da zaustavimo tu autokraciju u Istri", rekao je Kajin.

Na Jakovčićevu opasku da se radi o šporkoj politici Kajin odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Neka on prestane govoriti o šporkoj politici. Neka prestane govoriti o otpadnicima. Netko drugi je tu šporak i naprosto otpad", kazao je Kajin, koji se osvrnuo na one koji nisu pristali uz odluku SDP-a.

"Tko je otpao? Pa otpali su Jakovčićevi ljudi. Oni isti, koji su zajedno sa njime podržavali politiku Ive Sanadera, potpisivali sporazume o Brijuni rivijeri, Plominu, pa i on je napravio taj neki ugovor u izborima, ali sa ovima koji su iz te kombinacije otpali", pojašnjava Kajin.

Još je jednom upozorio na Jakovčićevu vladavinu u Istri.

"On sa tom svojom ekipom na vlasti, a riječ je oko dvije milijarde kuna, samo za PR-e za medije godišnje oni ulupanju preko tri ili ne znam koliko milijuna kuna. Ne samo da kontrolira medije. Ma ja se usuđujem reći da je do jučer kontrolirao i dio policijskog i pravosudnog aparata", zaključuje Kajin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara