Danski lider po prvi puta u Hrvatskoj!

Foto: B4CLOUD
 
EKSKLUZIVNO na konferenciji Business for Cloud - B4CLOUD: suosnivač globalnog poslovnog rješenja, kojeg aktivno koristi više od 200 000 poduzeća diljem svijeta, nakon velike prošlogodišnje turneje po Americi, po prvi puta dolazi u Hrvatsku! Na B4CLOUD konferenciji otkrit će konkretne savjete za unapređenje poslovnih procesa te podijeliti svoju viziju o budućnosti poslovanja.
 
Podio je jedno od najvećih online poslovnih rješenja u svijetu, kojeg je za oko $53 milijuna preuzeo Citrix. Ključnu ulogu u njegovom rastu imao je vrhunski danski stručnjak za web poslovanje Jon Froda - suosnivač Podia, te jedan od predavača na konferenciji B4CLOUD, koja će se održati 17. 10. 2013. u zagrebačkom Hypo Centru za više od 300 posjetitelja u dvorani Kornati.
 
Jon Froda, vrhunski danski strateg, vizionar i uspješan biznismen, u samo nekoliko godina sa tvrtkom Podio je došao do stotina tisuća poslovnih korisnika. Jon je globalni lider internetskog poslovanja, prepun iskustva i znanja o tehnologijama, online poslovnim rješenjima i organizaciji timova. Neprocjenjivo iskustvo u dosadašnjoj karijeri ga čini idealnom osobom da na B4CLOUD konferenciji održi inspirativno i poučno predavanje o konkretnim strategijama uspjeha u cloud poslovanju.
 
Uz Jona, ne propustite i brojna druga zanimljiva predavanja hrvatskih i inozemnih stručnjaka i saznajte kako bolje organizirati svoje poduzeće koristeći online poslovna rješenja, odnosno cloud rješenja. Osim kvalitetnih predavanja, svi posjetitelji i predavači moći će u ležernoj atmosferi B4CLOUD konferencije razmijeniti poslovna iskustva i obogatiti susret novim poslovnim kontaktima i suradnjama.
 
Iskoristite nisku cijenu rane kotizacije od samo 540 kn + PDV. Rezervirajte svoje mjesto na konferenciji što prije!
 
Medijski konferenciju podržavaju hrvatski portali Index.hr, Tportal.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend, CISEx, ICTBusiness.info, MojBiz.com, eMedjimurje.hr, Hrvatska na dlanu, ZGportal, CroPC i časopis VIDI, te mediji iz regije: ITdogađaji, Advertiser Serbia i IT VESTI.
 
Ne propustite vrhunska predavanja međunarodnih stručnjaka koji tvore izuzetan cjelodnevni program 17.10.2013. u zagrebačkom Hypo Centru! Registracije sudionika su otvorene putem online obrasca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara