Davor Bernardić: Nema nikakvog spora, ja sam kandidat SDP-a i potpuno sam uvjeren u pobjedu

Screenshot: HTV

PROTEKLIH dana u medijima su se plasirale informacije "anonimnih izvora" kako Davor Bernadić neće biti kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba. To je u razgovoru za Dnevnik 3 mladi SDP-ovac opovrgnuo.

"Naravno da jesam kandidat SDP-a, oko toga nema spora u SDP-u, i potpuno sam uvjeren u pobjedu u Zagrebu.", rekao je sadašnji predsjednik zagrebačke skupštine.

Na pitanje voditeljice ima li podršku šefa Milanovića odgovorio je kako njegova podrška nije upitna. "Niti jedan odgovorni pojedinac, a kamoli predsjednik stranke ne bi na ovakav način nanosio štetu stranci. za sve ovo su odgovorni anonimni izvori kojima je cilj destabilizirati SDP. To su ljudi koji podmeću već duže vrijeme.", komentirao je Bernardić.

"Iza mene stoje samo pošteni ljudi"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam nezavisan čovjek koji nikome ništa nije dužan, iza kojeg stoje samo pošteni ljudi, nisam s nikim umrežen. Ovi anonimni izvori neće uspjeti, idemo po pobjedu u svibnju", najavio je Bernardić u razgovoru za Dnevnik 3 HTV-a.

Komentirajući napise da će umjesto njega kandidat za gradonačelnika biti Rajko Ostojić, Bernardić je kazao kako mu je Ostojić jako dobar prijatelj te da ga je upravo on i predložio kao kandidata. "On je najbolji ministar zdravlja kojega je Hrvatska ikad imala. A mijenjati gradonačelnike na temelju jedne ankete u kojoj je razlika beznačajna je potpuno suludo. To je kao da mijenjate ministre u Vladi svaki tjedan kad im padne popularnost", dodao je Bernardić.

"Ovo nije udar samo na mene osobno, već i na Vladu Zorana Milanovića. U SPD-u razgovaramo o tome kako Grad Zagreb može pomoći u izvlačenju zemlje iz krize, ali tek nakon izbora u svibnju, naravno. U potpunosti sam uvjeren u pobjedu SDP-a", zaključio je Bernardić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara