Dijana Čuljak: Šelebaju sam vjerovala pa sam svašta potpisivala, ali nemam veze s Core Medijom

Dijana Čuljak: Šelebaju sam vjerovala pa sam svašta potpisivala, ali nemam veze s Core Medijom

Foto: Bruno Konjević / Cropix

"NEMAM nikakve veze s tvrtkom Core Media", kazala je Dijana Čuljak u svom svjedočenju na Županijskom sudu u Zagrebu.

Čuljak je na sud pozvana kao svjedokinja u procesu protiv Siniše Svilana. Podsjećamo, Svilana se tereti za primanje mita od bivšeg supruga Dijane Čuljak Vladimira Šelebaja Selliera, vlasnika Core Medije. Ispitivanje Dijane Čuljak trajalo je sat vremena.

"Nikad se nisam bavila poslovanjem Core Medije", rekla je Čuljak. Kaže kako je ured te firme svojedobno bio u kući koju je dijelila s Šelebajem, ali tvrdi da u ured nije zalazila. Čuljak je naglasila kako nije sudjelovala u nikakvim financijskim transakcijama, kazavši da je sve financije u njihovom braku vodio Šelebaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Softića optužila da laže

Također kaže da nikada nije bila prisutna na sastancima vezanim za rad Core Medije. No, priznala je kako joj je Šelebaj često na potpis davao razne dokumente. "Šelebaju sam vjerovala i puno sam toga potpisala. Ali ugovor o tajnom društvu Core Media nisam nikad vidjela i ako sam ga potpisala to je bilo nesvjesno", kaže Čuljak.

Edvin Softić u svom je iskazu kazao da su Šelebaj i Čuljak inzistirali da se Svilanu daje novac. Čuljak tvrdi da je to laž. "Sa Softićem nisam imala poslovni odnos. On mi je bio dobar prijatelj, pa sam Šelebaju rekla da ga uključi u rad producentske kuće", kaže Čuljak.

"Odnos sa Svilanom nije bio ni kolegijalan"

Sa Svilanom, tvrdi Čuljak, nikad nije imala dobar odnos. "On je o meni objavio negativnu i neistinitu priču u doba kad je radio na OTV-u. Repovi te priče povlačili su se godinama. Kasnije smo zajedno radili na HRT-u, ali naš odnos nije bio čak ni kolegijalan, nismo se niti pozdravljali

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara