Dirljiva poruka shrvanog oca iz SAD-a: Život moje kćeri je gotov, ona nikad više neće biti ista... Nemojte piti i voziti!

Dirljiva poruka shrvanog oca iz SAD-a: Život moje kćeri je gotov, ona nikad više neće biti ista... Nemojte piti i voziti!

Screenshot: LiveLeak

IZNIMNO dirljiva snimka oca shrvanog boli zbog patnje koju njegova 20-godišnja kći mora prolaziti obišla je svijet. Njegova je kći, naime, stradala u prometnoj nesreći u svibnju ove godine te je zbog teških ozljeda ostala paralizirana.

Vozač koji ju je ozlijedio bio je pijan, a poruka oca nesretne djevojke tisuće je natjerala da se zamisle hoće li ponovno sjesti za volan nakon "koje čašice više". Iako identitet oca nije otkriven, njegova poruka glasno je odjeknula diljem svijeta."Ime mi je John. Mnogi misle da vožnja u pijanom stanju neće na njih utjecati te da im se ništa neće dogoditi i potpuno su u pravu, jer se to uvijek događa nekome drugome", započinje John na početku snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim da upoznate moju kćer Kelly. Ona ima 20 godina i nju je udario pijani vozač 23. svibnja 2012. Ona nikada neće biti ista. Njezin život je gotov i više nikada neće biti ista", kaže John i okreće kameru prema svojoj kćeri."Molim vas, nemojte piti i voziti. Jer, ako imate problem s alkoholom, on može utjecati i na druge ljude i njihove živote. Vi možete otići samo u zatvor na kratko vrijeme. Čovjek koji je udario moju kćer može dobiti maksimalno 10 godina zatvora, a ona je dobila doživotnu kaznu. Molim vas, nemojte piti i voziti...", apelira shrvani otac na kraju snimke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara