Dječak koji se ubio prošlog tjedna u SAD-u bio je žrtva bulinga

Foto: Facebook

PETNAESTOGODIŠNJI dječak iz Connecticuta koji je prošlog tjedna počinio samoubojstvo obiteljskom puškom bio je žrtva školskih zlostavljača, izjavili su njegovi prijatelji. Bart Palosz, porijeklom iz Poljske ubio se nakon prvog dana u školi 27. kolovoza u Geenwichu.

Njegovi su prijatelji za CNN rekli da je Bart bio meta tinejdžera sa poljskim naglaskom, a  koji je dvostruko veći od njega.

Lisa Johnson, čiji se sin družio s pokojnim Bartom, rekla je kako je on bio jedno od "najdraže" djece koje je ikad upoznala.  Johnson je potvrdila kako je Bart duži niz godina bio meta  zlostavljača te da je njegova obitelj poduzela sve da se situacija u školi normalizira. Johnson je dodala kako Bart u javnosti nije davao nikakve znakove da je zlostavljan, međutim na socijalnoj mreži Google Plus davao je do znanja da je sklon samoubojstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kim Eves iz Geenwich škole, zadužena za komunikaciju, rekla je kako se trenutno provodi istraga.

Preliminarni rezultati policijske istrage pokazali su kako je oružje kojim je počinio samoubojstvo obiteljska puška koja je bila zaključana u kući.  Obitelj dječaka njegovo je tijelo prevezla u Poljsku gdje će biti sahranjen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara