Do 15. veljače traje Natječaj za stipendije Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju

Do 15. veljače traje Natječaj za stipendije Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju

Foto: PR Foto, Mara Bratoš

AMERIČKA visoka škola za menadžment i tehnologiju
(RIT/ACMT) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb). Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Stipendija se odobrava za sve četiri akademske godine, a pokriva od 10 do 50 posto troškova školarine. Prijave na Natječaj zaprimaju se do 15. veljače. Obrazac za prijavu nalazi se na sljedećem linku http://www.acmt.hr/applicationform/

Više o studiju Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima

Visokoobrazovani i stručni menadžeri koji mogu odgovoriti na izazove modernog turizma prijeko su potrebni za ekonomski razvoj Hrvatske. Četverogodišnji stručni studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima, koji se izvodi na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-u) u Dubrovniku, studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije, turizma i hotelijerstva.

Američki programi i standardi obrazovanja

Programi i nastavni planovi studija u potpunosti su usklađeni s programom International Hospitality and Service Management uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology (Rochester, New York). Program studija multidisciplinaran je, nudi idealnu kombinaciju znanja iz područja ekonomije i turizma. Naglasak se stavlja na discipline kao što su: marketing, marketinške komunikacije, financije, menadžment, mikro i makro ekonomija, poduzetništvo i njihovu primjenu u turizmu.

Studij studente osposobljava za:

  • upravljanje malim i srednjim poduzećima
  • izradu efikasnog poslovnog plana i strategije
  • strateško planiranje i upravljanje destinacijom, hotelom, resortom, turističkom agencijom
  • izradu i implementaciju marketinške strategije
  • upravljanje integriranim marketinškim komunikacijama
  • financijski i računovodstveni menadžment
  • upravljanje ljudskim potencijalima
  • primjenu suvremenih mikro i makro ekonomskih principa u poslovanju…

Nastava na engleskom jeziku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastava se izvodi na engleskom jeziku, a više od 50% predavača američki su profesori s iskustvom života i rada u SAD-u. Uz napredni poslovni engleski jezik, studenti uče još jedan strani jezik, njemački, talijanski, španjolski ili francuski, ovisno o osobnim sklonostima.

Međunarodno priznata američka diploma

Po uspješnom završetku studija studenti ostvaruju pravo na dvije diplome, međunarodno priznatu američku diplomu koju dodjeljuje Rochester Institute of Technology, i hrvatsku diplomu Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. S američkom diplomom RIT-a studenti imaju priliku izgraditi karijeru diljem svijeta.

Budući lideri

Diplomanti smjera Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima grade zavidne karijere. Većina ih je zaposlena na pozicijama kao što su: organizator događanja (event manager), direktor hotela, menadžer hrane i pića, voditelj marketinga i prodaje, menadžer za kvalitetu proizvoda, voditelj financija, projektni menadžer i voditelj ljudskih potencijala. Očekujemo da će se taj trend nastaviti i u budućnosti tako da studente RIT/ACMT-a očekuju izvrsne poslovne prilike u brojnim područjima ekonomije i turizma, u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@acmt.hr - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 - posjetite link STIPENDIJA.

Također, pratite nas na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?