Dobre vijesti nakon prve kontrole: Doktor Frim zadovoljan je rezultatima operacije i oporavkom Maše Lučić

Dobre vijesti nakon prve kontrole: Doktor Frim zadovoljan je rezultatima operacije i oporavkom Maše Lučić

Foto: Facebook

MALA Maša Lučić, koja boluje od Arnold Chiari malformacije prvog stupnja i epilepsije, imala je u četvrtak prvu kontrolu nakon operacije koja je njoj i njenim roditeljima donijela dobre vijesti, javili su iz zaklade Sierra.

Stručnjak za epilepsiju dr. David Frim zadovoljan je rezultatima operacije i Mašinim oporavkom. Za dva tjedna Mašica će ponovno na snimanje radi nove terapije za epilepsiju, dok bi sljedeća kontrola trebala biti nakon magneta za tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Maša će u SAD-u boraviti još samo dva tjedna, dok će snimanje obaviti u Zagrebu nakon čega će rezultate poslati dr. Frimu. Ako onda bude sve uredu Maša će na kontrolu trebati tek za godinu dana. Doktor smatra kako uz redovitu terapiju u bližoj budućnosti ne bi trebalo biti dodatnih operacija.

"Jedva čekamo vratiti se doma i zagrliti se sa svojim bližnjima. Nakon što se u kolovozu Mašica malo odmori te proslavi svoj peti rođendan, spremni smo za novi početak. I nadamo se da će nam se čim prije život polako početi vraćati u normalu", kazala je mama Vlatka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara