Dodijeljene nagrade za menadžere godine

Foto: Goran Mehkek/Cropix

SINOĆ su dodijeljene nagrade za najboljeg menadžera godine.

Hrvatska udruga menadžera CROMA dodijelila je nagrade za životno djelo te nagrade "Menadžer godine" najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima u kategorijama velika, srednja i mala poduzeća, javna i inozemna poduzeća, projekt-menadžer, mladi menadžer te poduzetnik godine.

Nagradu za životno djelo dobili su vlasnik Holding grupe Hrešć iz Preloga, Stjepan Hrešć, te potpredsjednik HGK za regionalni razvoj Šime Vidulin. Menadžer godine u kategoriji velikih poduzeća je član Uprave Belupa Stanislav Biondić. U kategoriji srednjih trgovačkih društava menadžeri godine su Martin Halausek, direktor i predsjednik Uprave tvrtke Kvasac te Antun Presečki, vlasnik i član Uprave Presečki grupe. Ivan Matejašić, suvlasnik i direktor tvrtke SPIN Informatički inženjering iz Osijeka, te Zdravko Runtas, direktor tvrtke IGO-MAT iz Bregane najbolji su u kategoriji malih tvrtki.

Što se tiče javnih poduzeća, najbolji menadžeri su direktorica Turističke zajednice Rovinja Odeta Sapač i predsjednik Uprave Vodovod-Osijek Ljubomir Novoselić, a kod inozemnih poduzeća tu je titulu odnio Zoran Uranjek, član Uprave Harburg-Freudenberger Belišće. Najbolji mladi menadžer je Miroslav Mršo, osnivač, vlasnik i direktor tvrtke Modo interijer studio iz Darde.

Poduzetnici godine prema izboru CROMA-e su: vlasnik i direktor tvrtke IN2 Ante Mandić te suosnivač tvrtke Lider Press Miodrag Šajatović. Na kraju izabrani su najbolji u kategoriji projekt-menadžer godine, a to su direktor putničke agencije Uniline Boris Žgomba te predsjednik Uprave Pevec maloprodaje neprehrambene robe iz Bjelovara Darko Šket.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara