Dodik napao novinarku: Brišite! Nemojte više dolaziti ovdje, je li vam jasno?

Dodik napao novinarku: Brišite! Nemojte više dolaziti ovdje, je li vam jasno?

Ilustracija: AFP

PREDSJEDNIK Republike Srpske danas je na konferenciji za novinare u Banja Luci verbalno napao novinarku agencije Beta Ljiljanu Kovačević.

Nakon što je novinarka pokušala postaviti pitanje Dodikovom gostu, ministru unutarnjih poslova Srbije Ivici Dačiću, predsjednik RS je svog predstavnika za medija pitao tko je ona. Novinarka se predstavila, na što ju je Dodik upitao što će ona ovdje.

"Ova gospođa je lažljiva"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Otkud vam uopće obraz da dođete tu, na način kako radite", upitao je Dodik. Ona mu je odgovorila da je u javnoj instituciji i ima pravo tamo biti, Dodik je kazao da što se njega tiče "ne mora nikada doći". Dopisnica Bete je tada postavila pitanje Dačiću, a potom je Dodik pojasnio zašto se protivi njenom ulasku u predsjedničku palaču.

"Da se razjasnimo. Ova gospođa ovdje je lažljiva i šalje lažne informacije. Tako je poslala putem Bete priču o izgradnji zgrade Vlade. Nema nimalo obraza da dođe ovdje, nikada se nije ispričala poslije sudskog postupka", rekao je Dodik.

"Brišite"

Na pitanje dopisnice za što se treba ispričati, Dodik je kazao da više "ne dolazi" u palaču predsjednika Republike Srpske. "Nemojte više ovdje dolaziti. Je li vam jasno, nemojte više dolaziti ovdje, možete odmah izaći odavde", rekao je Dodik. Kada mu je rekla da joj to ne može zabraniti, predsjednik RS joj je poručio "brišite odavde".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara