Dominić o napadu na policajce u Vukovaru: To nema veze s ćirilicom

Ilustracija: Vlado Kos / Cropix

IAKO je jučer stanje u Vukovaru bilo mirno tijekom nogometne utakmice Srbija-Hrvatska, koja se odigravala u Beogradu, do incidenta je došlo tek oko 2.30 sati. Tada je došlo do fizičkog napada na policajce koji su pokušavali legitimirati skupinu koja je remetila javni red i mir.

"Noćas oko 02.30 sati, nakon dojave građana da grupa osoba u Vukovaru, u ulici J.J. Strossmayera remete javni red i mir, bukom i vikom,  policijski službenici su pristupili grupi osoba i obavljajući službenu radnju legitimiranja došlo je do fizičkog napada na policijske službenike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je osam osoba koje su  s područja grada Osijeka. Radi se o osobama mlađe životne dobi od 19 do 24 godine", stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Dominić: Napad nema veze s ćirlicom

Trojica policajaca koje je noćas u Vukovaru napala skupina mladića, lakše su ozlijeđena. Slučaj je danas na obilježavanju 23. obljetnice Antiterorističke jedinice Lučko komentirao i glavni ravnatelj policije Vlado Dominić.

"Ovaj noćašnji napad na policiju nema nikakve veze s natpisima na ćirilici. To se dogodilo nakon utakmice kada je osam izgrednika, tijekom narušavanja javnog reda i mira i legitimiranja, napalo trojicu policajaca. Svi su uhićeni osim jednoga. Nad njima se obavlja kriminalističko istraživanje", rekao je Dominić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara