Donald Trump ružno uvrijedio Meksikance, a nakon toga otkantao i novinara Telemunda

Donald Trump ružno uvrijedio Meksikance, a nakon toga otkantao i novinara Telemunda

Screenshot: YouTube/One News Tv

MNOGIMA se čini kako Donald Trump zaboravlja da se natječe za budućeg američkog predsjednika, budući da nema filtera kada se radi o izjavama koje daje novinarima i koje svakodnevno objavljuje na svojem Twitteru.

Moguće je naravno i suprotno, da smatra to dobrom taktikom te da glasove milijuna Amerikanaca nastoji pridobiti tako što govori ono što se nitko drugi ne usuđuje. Ipak, u tome nerijetko pretjera, kao što je to učinio rekavši kako su imigranti iz Meksika mahom dileri i silovatelji.

Novinar TV kuće Telemundo u vlasništvu NBCUniversala pokušao ga je upitati o toj izjavi, no Trump ga je oštro presjekao.

Trump je uvrijedio mnoge imigrante iz Meksika time što je kazao kako se radi o kriminalcima i silovateljima. Kada je novinar zaustio da kaže kako se mnogi ljudi radi toga osjećaju, Donald Trump ga je prekinuo.

"Ne, pričamo o ilegalnim imigrantima i svima je to jasno. I znate što? Ovo je tipični slučaj novinarskog ponašanja. Uzmete pola rečenice, pa zatim četvrtinu rečenice. Onda sve to spojite", rekao je novinaru i dodao kako se treba sramiti zbog pitanja koje mu je pokušao postaviti.

Nije se libio naglasiti svoj plan da tuži Univision, također televizijsku mrežu na španjolskom jeziku, i to za 500 milijuna dolara.

"Znate li što će biti zabavno? Trenutno tužim Univision za 500 milijuna dolara. Osvojit ćemo mnogo novca", rekao je Trump.

Kada ga je novinar upitao može li konačno dovršiti planirano pitanje, Trump ga je odrezao i kazao mu "Gotov si."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara