Dubrovčani cijelo popodne i dio večeri bili bez fiksnih i mobilnih veza: "Odsječeni od svijeta, baš kao 1991."

Dubrovčani cijelo popodne i dio večeri bili bez fiksnih i mobilnih veza: "Odsječeni od svijeta, baš kao 1991."

Foto: Hina

NA PODRUČJU Dubrovnika i okolice oko 15 sati došlo je do prekida svih fiksnih i mobilnih telefonskih veza, a prekid je trajao do 21.30-

"Obavještavamo vas kako su otklonjene poteškoće u telekomunikacijskom prometu na dubrovačkom području i korisnici od 21 i 30 sati mogu ponovo nesmetano koristiti naše usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjećamo kako je danas oko 15 sati došlo do prekida optičkog kabela uslijed izvođenja opsežnih građevinskih radova od strane trećih osoba na Jadranskoj magistrali u općini Gradac (mjesto Podaca).

Odmah nakon prekida, sve raspoložive tehničke ekipe HT-a izašle su na teren i poduzele sve kako bi u najkraćem mogućem roku sanirali kvar. S obzirom na kompleksnost kvara, naši su djelatnici osposobili alternativni vod te na taj način omogućili korištenje usluga, a radovi na konačnoj sanaciji oštećenog optičkog kabela u mjestu Podaca se nastavljaju te očekujemo njihov završetak u kasnim večernjim satima.

Još jednom se ovim putem ispričavamo korisnicima radi poteškoća i zahvaljujemo na razumijevanju.", priopćili su iz HT-a.

Kolege s Dubrovačkog dnevnika objavile su ranije tekst pod naslovom: "U Dubrovniku kao 1991. - odsječeni smo od svijeta". "Osim mobilnog operatera TELE2 koji svojim potrošačima nudi samo govorne usluge, nitko nema nikakve veze s ostatkom države i svijetom.", pisali su.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara