Dvoje Hrvata u BiH umrlo nakon brutalnog premlaćivanja

Dvoje Hrvata u BiH umrlo nakon brutalnog premlaćivanja

Foto: Arhiva

DVOJE hrvatskih povratnika u mjestu Ratanj u Kraljevoj Sutjesci umrlo je iznenada u utorak, nakon što ih je prije dvadesetak dana teško pretukao bošnjački mladić koji je nakon toga opljačkao njihove kuće, izvijestili su mediji u BiH.

Prema navodima fra Željka Brkića iz samostana Kraljeve Sutjeske 74-godišnji Nikola Crepulja koji je zadobio ozljede opasne za život, umro je u županijskoj bolnici u Zenici, dok je njegova sestra 79-godišnja Marica Kristić umrla u staračkom domu u koji je premještena nakon bolničkog liječenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvoje staraca umrlo je isti dan od posljedica teških tjelesnih ozljeda", rekao je za portal klix.ba fra Željko Brkić iz samostana Kraljeva Sutjeska.

Županijski državni odvjetnik naložio je obdukciju njihovih tijela da bi se utvrdio uzrok smrti. Fra Željko Brkić izrazio je očekivanje da će počinitelj biti primjereno kažnjen no dodao je da je brutalni napad poruka svim povratnicima da ne mogu očekivati zaštitu.

U obiteljsku kuću u noći na 21. travnja provalio je 22-godišnji Arnes Delić te je teško pretukao Nikolu i Maricu, a toga dana opljačkano je još nekoliko kuća hrvatskih povratnika u selu Ratanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara