Dvojica mladića u Požegi provalili starcu u kuću, prekrili ga dekom i opljačkali

Ilustracija: Arhiva

U NEDJELJU oko 3 sata, u Požegi, u Ulici Kneza Trpimira, dva nepoznata počinitelja su ušla u kuću u kojoj prebiva 81-godišnjak, prekrili ga dekom nakon čega su zatražili da im da novac što je on od straha i učinio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeni su osnovi sumnje da su počinitelji ovog kaznenog djela razbojništva dvojica 19-godišnjaka s područja grada Požege.

"Prilikom pretrage obiteljske kuće jednog od 19-godišnjaka pronađena je precizna vaga, ostaci ručno rađenih cigareta punjenih duhanom i cannabis marihuanom te oko 10 grama opojne droge cannabis marihuane. Protiv oba počinitelja slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež vezano za kazneno djelo Razbojništvo, dok protiv jednog od njih slijedi i kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te za dvije krađe počinjene tijekom mjeseca rujna ove godine na štetu istog tog 81-godišnjaka koji ih je naknadno prijavio", priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara