E-novine povezale Dragana Šutanovca i Snežanu Malović s korupcijom i kriminalom pa im isključili struju!

E-novine povezale Dragana Šutanovca i Snežanu Malović s korupcijom i kriminalom pa im isključili struju!

Screenshot: e-novine.com

SAMO dan nakon što su e-novine objavile tekstove o korupciji i kriminalu u što su, kako oni tvrde, umiješani Dragan Šutanović i Snežana Malović, njihovoj redakciji Elektroprivreda Beograd isključila je struju! Iz e-novina tvrde kako se to dogodilo po naredbi iz samog vrha Demokratske stranke, odnosno da je to naređeno od strane režima Borisa Tadića.

Točno je da e-novine duguju za struju, i to još oko 60 tisuća dinara (u protekla tri mjeseca isplatili su preko 60 posto duga te i dalje nastavljaju otplaćivati dug), no u Beogradu postoji stotine dužnika koji duguju preko 100 tisuća kuna, neki i milijune pa nikome od njih nije isključena struja. Stoga, redakcija e-novina smatra kako se u njihovom slučaju radi samo o odmazdi politike! Tvrde kako su jedan od preostala dva slobodna medija u Srbiji te poručuju da usprkos svim teškoćama i nedaćama koje ih sustižu neće odustati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovo je pritisak na medije!

Sindikat novinara Srbije (SINOS) prosvjedovao je zbog isključenja struje redakciji e-novina ukazujući da je riječ o jednom vidu pritiska na medije, prenosi B92. Sindikat je podsjetio da su e-novine platile najveći dio duga za struju.

U priopćenju Sindikat traži da elektrodistribucija uključi struju e-novinama i da sa tom redakcijom postigne dogovor o načinu isplate preostalog duga.

Zahtjev da se e-novinama uključi struja podržali su i Udruženje novinara Srbije te Nezavisno udruženje novinara Srbije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara