Emir Hadžihafizbegović iz bolnice poručio: Sjećam se samo tunela i mraka

 Foto: FAH 

"JA NAŽALOST nikakvu sliku ispred sebe nemam, osim jednog tunela, mraka", poručio je Emir Hadžihafizbegović, koji je završio na operaciji nakon prometne nesreće u kojoj je u nedjelju na autocesti A3 usmrtio 63-godišnju Ankicu Kuduz. 
 
Hadžihafizbegovića je u Općoj bolnici Slavonski Brod posjetio novinar lokalnog portala SBplus.hr. Hadžihafizbegović je najprije bio smješten u bolnici u Novoj Gradiški, gdje mu je operirana ruka, nakon čega je na inicijativu šefa kirurškog odjela brodske Opće bolnice, dr. Ferida  Latića, i sanacijskog upravitelja, Tihomira Biščevića, jučer u 15 sati premješten je na daljnje liječenje u Slavonski Brod.
 
"Prije svega, ispričavam se zbog nerazgovijetnosti. Kazali su mi da je uzrok tome stanje postoperativnog šoka. Prije nego bilo što kažem, želim izjaviti sućut obitelji gospođe Anice Kuduz. Osnovna misao koja kola mojom glavom je da je to nešto što me jako potreslo, ali, nažalost, ja nikakvu sliku ispred sebe nemam, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol porodice koja je izgubila jednog svog člana. Nakon sućuti, želim se zahvaliti svima koji su se javili mojoj obitelji, i meni od kad sam u mogućnosti čuti ih, te posebno želim zahvaliti se svim ljekarima, i medicinskom osoblju kako u Novoj Gradiški tako i ovdje u Slavonskom Brodu, na profesionalnosti  i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema meni. Želim dodati da generalni osjećaj koji vlada mojom psihom jeste: prvo, beskrajna potreba da se sretnem s obitelji Kuduz i drugo, da se u cijelosti rasvijetle okolnosti pod kojima se nesreća dogodila", kazao je Hadžihafizbegović tihim i stankama presijecanim glasom.
 
Podsjećamo, u nedjelju oko 20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula Zagrepčanka Ankica Kuduz, majka manekenke Lane Kuduz. 63-godišnjakinja je stradala u naletu automobila kojim je upravljao Hadžihafizbegović, zbog čega je protiv poznatog glumca podnesena kaznena prijava.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara