Enu Šarac očekuje operacija u Münchenu

Enu Šarac očekuje operacija u Münchenu

Foto: Facebook

OSJEČANKA Ena Šarac na operaciju tumora na mozgu ide u München. Bez obzira što će i ovaj zahvat biti skup, Ena je odlučila novac koji je doniran njoj proslijediti Nori Šitum, jer ona ima manje vremena od nje. "Gesta je to koju bi učinio svatko", tvrdi Enina majka Biserka.

"Mi smo u velikom šoku što se ta njena gesta tako pročula. Ona je to objavila na Facebooku. Jednostavno, taj tjedan se skupljao za Enu, a ona je rekla 'mama, malena Nora ima još samo par dana' i zamolila sve da novac umjesto njoj doniraju malenoj Nori i to je sve", kaže Biserka Šarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će ovo još jedan zahtjevan zahvat koji će, nadaju se, biti posljednji u nizu, i da će se Ena iz Njemačke vratiti zdrava.

"Vjerujemo i sigurni smo da će taj zahvat uspjeti. Borimo se s tim 11 godina i sada se, uz puno boli, patnje i svega, Ena osjeća super. Ona je psihička jaka tako da vjerujemo da će to u Münchenu proći tako dobro kao sve do sada. Cijena je između 20 i 25 tisuća eura. Sve zavisi koliko će tretmana biti", rekla je Biserka Šarac.

Novčane donacije za pomoć Eni mogu se uplatiti putem žiro računa kod PBZ banke: 2340009-3104119971, na ime Enine majke Biserke Šarac ili pozivom na broj 060 800 558.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara