Epilog "bitke" oko trave na Krbavskom polju: Trojica privedenih, jedan u bijegu, 37-godišnjak i dalje u životnoj opasnosti

Epilog "bitke" oko trave na Krbavskom polju: Trojica privedenih, jedan u bijegu, 37-godišnjak i dalje u životnoj opasnosti

Ilustracija: Shutterstock

POLICIJSKA uprava ličko-senjska izvijestila je o novim detaljima slučaja "bitke" na Krbavskom polju koja se zbila 17. lipnja oko 13.20 sati. U masovnoj tučnjavi dviju obitelji, podsjetimo, teško je ozlijeđen 37-godišnjak. On je na liječenju u Općoj bolnici Zadar. I dalje se nalazi u životnoj opasnosti.

Policija je uhitila i pritvorila tri osobe - 63-godišnjaka i 38-godišnjaka iz Perušića te 27-godišnjaka iz Gospića, dok se za 21-godišnjakom iz Perušića još traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi policija, kobne nedjelje su se verbalno i fizički sukobili članovi dviju obitelji (iz Perušića i Krbave) zbog prava korištenja i košenja trave na poljoprivrednoj parceli u Krbavi.

Također je utvrđeno da je 21-godišnjak iz Perušića i dan ranije, 16. lipnja, oko 19 sati u mjestu Krbava nakon svađe oko košnje trave, fizički napao 64-godišnjaka iz Krbave te ga ozlijedio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara