"Evo zašto glasam protiv: Novaca za djecu s teškoćama u razvoju nema, ali 47 milijuna kuna za diskriminaciju ima!"

"Evo zašto glasam protiv: Novaca za djecu s teškoćama u razvoju nema, ali 47 milijuna kuna za diskriminaciju ima!"

Foto: Facebook

NAKON što se prije tjedan dana Facebookom proširila poruka majke Maje "U ime sina koji bi sutra mogao voljeti nekog ´krivog´", koja je, između ostalog, napisala da ju je "beskrajno sram zemlje u kojoj živi", ovih dana Facebook korisnici "sheraju" i poruku jednog oca koji ima dijete s teškoćama u razvoju.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

"U Vladi su rekli - nema novaca!

Otac sam djeteta s teškoćama u razvoju, i iz prve ruke znam što je diskriminacija, počevši od izobličenih pogleda ljudi na cesti kad šećete sa svojim djetetom pa sve do nemogućnosti ostvarivanja zakonski zagarantiranih ljudskih prava ili osiguravanja onih koja nisu zakonski regulirana. U nekoliko navrata sam kao član radnog tima bio na sastancima u Vladi RH kako bi poboljšali kvalitetu življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Odgovor je uvijek bio isti: NOVACA NEMA! Roditelji sa statusom njegovatelja primaju nešto više od 2000 kuna za 24 SATNO RADNO VRIJEME, mnoga djeca s teškoćama PLAĆAJU KISIK koji im je neophodan da bi živjela, mnoga djeca s teškoćama NEMAJU ASISTENTA U NASTAVI... jer NOVACA NEMA(?).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moj sin nije ni heteroseksualan ni homoseksualan, nikada neće imati ni partnericu ni partnera, nikada neće glasati na izborima ili izaći na referendum, ali će vas jednim pogledom razoružati i podučiti bezuvjetnoj ljubavi.

Jedva čekam da ovi što su pokrenuli ovaj referendum o diskriminaciji počnu skupljati potpise da se djeci s teškoćama dodijeli 47 MILIJUNA kuna. Možda bi tu ekipu trebalo postaviti za ministre u Vladi RH, dobro bi se uklopili jer i kad NOVACA NEMA oni će lako potrošiti 47 MILIJUNA kuna kako bi osigurali da recimo u slučaju razvoda istospolnog braka ne bi došlo do pravične podjele imovine.

Nisam sklon izlasku na izbore i/ili referendume jer uvijek glasam protiv nečega ili nekoga, nikad za nešto ili nekog. Ovoga puta idem i pozivam sve da se pridružite PROTIV"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara