GEN-I i Državni ured za središnju javnu nabavu danas potpisali 93 milijuna kuna vrijedan ugovor o opskrbi strujom

GEN-I i  Državni ured za središnju javnu nabavu danas potpisali 93 milijuna kuna vrijedan ugovor o opskrbi strujom

 Foto: GEN-I

TVRTKA GEN-I Zagreb d.o.o i Državni ured za središnju javnu nabavu danas su potpisali okvirni sporazum za opskrbu električnom energijom 35 ministarstava i ureda državne uprave u Hrvatskoj te pravosudnog sustava. Ovaj sporazum predstavlja podlogu za potpisivanje pojedinačnih ugovora sa svakim od ministarstava i ureda, što se planira u sljedećih nekoliko tjedana, propćio je GEN-I.

Sporazum vrijedan 93 milijuna kuna bez PDV-a potpisali su predstojnik Državnog ureda za središnju javnu nabavu Dario Janković i dr. sc. Dejan Paravan, izvršni direktor prodaje Grupe GEN-I i direktor tvrtke GEN-I Zagreb d.o.o. Vrijednost ugovora je čak 16 milijuna kuna manja od procijenjene vrijednosti nabave koja je iznosila 109 milijuna kuna. 
 
"Suradnja s najvišim državnim tijelima Republike Hrvatske predstavlja potvrdu ozbiljnosti, kvalitete i profesionalnosti tvrtke GEN-I. Vjerujemo kako ćemo ostvarenim uštedama za Vladu RH i kvalitetom usluge opravdati ukazano povjerenje," izjavio je dr. sc. Robert Golob, predsjednik Uprave Grupe GEN-I, kao jedan od supotpisnika sporazuma.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Ovim potpisivanjem uspješno je završen postupak javne nabave u kojem je tvrtka GEN-I Zagreb d.o.o. odabrana kao ekonomski najpovoljniji ponuđač. U sljedećem razdoblju slijedi potpisivanje ugovora s pojedinačnim tijelima, a početak migracije na novog opskrbljivača očekuje se 1. siječnja 2014. godine. Ukupno je ovim sporazumom obuhvaćeno 35  ministarstava i ureda državne uprave u Hrvatskoj te pravosudnog sustava, odnosno oko 300 pravnih subjekata s oko 1.500 mjernih mjesta," izjavio je Dario Janković, predstojnik Državnog ureda za središnju javnu nabavu.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara