Glogoški: Prgomet ništa nije napravio za branitelje; Prgomet: Rat je odavno završio

Glogoški: Prgomet ništa nije napravio za branitelje; Prgomet: Rat je odavno završio

Foto: FAH

ĐURU GLOGOŠKOG, lidera šatordžija iz Savske, prilično je naljutila poruka drugog čovjeka HDZ-a Drage Prgometa da je vrijeme za prekidanje prosvjeda. Prgometu Glogoški predbacuje da ništa nije napravio za branitelje.

Podsjećamo, Prgomet je na svom blogu jučer pozvao šatordžije da prekinu prosvjed, te im poručio kako nemaju pravo kršiti zakon. Također je napisao kako ne može prihvatiti tvrdnje prema kojima je aktualna vlast "nenarodna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordan Jandroković, član predsjedništva HDZ-a, ogradio se od ovog Prgometovog stava. Poručio je da je Prgomet iznio samo vlastito mišljenje, nikako stav stranke. Reakcije šatordžija bile su puno burnije.

"On ništa nije napravio za rješavanje problema branitelja", rekao je Glogoški, a prenosi HRT. "Ne želim komentirati sve one koji su, na žalost, plaćenici i koji su podložni politici i određenim političkim grupacijama, te ne rade u interesu hrvatskih branitelja", dodao je Josip Klemm.

Na prozivanja iz Savske Prgomet je odgovorio u razgovoru za HRT: "Mislim da sam napravio najviše što sam mogao, a to je da sam sudjelovao u ratu kao dragovoljac - u ratu koji je, hvala Bogu, odavno završio".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara