Goran Rotim više nije ravnatelj programa HRT-a!

Foto: Željko Lukunić/Pixsell

NA ZAHTJEV glavnog ravnatelja HRT-a, Goran Rotim stavio je na raspolaganje mandat ravnatelja Programa, te sa sutrašnjim danom preuzima dužnost Urednika medijskih sadržaja u Informativnom medijskom servisu HRT-a, priopćeno je s HRT-a.

"Najvažniji i najzahtjevniji zadaci HRT-a u 2014- toj godini su intenziviranje aktivnosti restrukturiranja te stvaranje snažnog Informativnog medijskog servisa. Rotimovo dugogodišnje novinarsko i uredničko iskustvo bit će iznimno važno za reafirmaciju HRT-a na tom području. Uspostavljanje integriranog IMS-a i podizanje kvalitete informativnih programskih sadržaja od presudnog su značaja za novu strategiju i razvoj HRT-a.", poručuju s HRT-a.

"Glavnom ravnatelju i svim kolegicama i kolegama zahvaljujem na dosadašnjoj suradnji. Zajedničkim smo zalaganjem ostvarili prve zamjetne rezultate u programima HRT-a. Spreman sam za nove radne zadaće na HRT-u u integriranom Informativnom medijskom servisu.", komentirao je Goran Rotim.

HRT će uskoro raspisati natječaj za novog ravnatelja programa. U prijelaznom razdoblju, poslove i zadatke ravnatelja programa obavljat će Marija Nemčić, ravnateljica produkcije HRT-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara