Gradonačelnik Trebinja gađao novinara diktafonom

Gradonačelnik Trebinja gađao novinara diktafonom

Foto:  6yka.com

"GRADONAČELNIK Trebinja, Slavko Vučurević, danas je na konferenciji za medije diktafonom 'gađao' novinara BN Televizije i suradnika BUKE, Nebojšu Vukanovića", objavio je danas portal 6yka.com dodajući da je Vučurević to napravio nakon što je Vukanović postavio diktafon na mjesto predviđeno za to.
 
"Napad na Nebojšu Vukanovića u jednom trenutku se pretvorio i u direktno vrijeđanje od strane gradonačelnika, a uvrijeđeni i poniženi novinari bili su spremni i napustiti današnju konferenciju. Gradonačelnik nije štedio riječi ni prema drugim novinarima, u više navrata se derao, pa su mu prisutni predložili da 'normalno' priča i da prestane sa napadima na novinare, što je Vučurević potkrijepio tim da je, kako kaže, rođen na selu, i da mu je glasno pričanje navika, jer je, kako kaže, često dozivao s okolnih brda", stoji u tekstu kojeg je objavila Buka. 
 
Kako donosi Trebinje live gradonačelnik Vučurević predložio je novinaru da kupi litru maslinovog ulja. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Kupi litar maslinovog ulja i progutaj izbornu kampanju. Slavko Vučurević je gradonačelnik! Kada ti pobjediš ja ću to poštovati“, poručio je Vučurević novinaru. Sudeći prema tijeku konferencije za novinare gradonačelniku se nije svidilo pitanje o zapošljavanju u gradskim službama.
 
Za sada nema službenih reakcija političkih stranaka ni strukovnih udruga.  
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara