Gunjanac divljački istukao djecu koja su mu došla u maškare

Gunjanac divljački istukao djecu koja su mu došla u maškare

Foto: Shutterstock

POMAHNITALI 40-godišnji Gunjanac u utorak navečer je pretukao dvije djevojčice i jednog dječaka koji su mu došli maskirani na vrata. Budući da su bile maškare djeca su veselo obilazila kuće i pjevala, sve dok nisu pokucali kod njega.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović Glasu Slavonije je potvrdio događaj.

"Riječ je o slučaju narušavanja javnog reda i mira u Gunji, u kojem je muškarac rođen 1975. godine verbalno i tjelesno napao tri maloljetne osobe. Utvrđujemo sve okolnosti događaja. O svemu je obaviješteno Državno odvjetništvo u Vukovaru" kazao je Džigumović.

Muškarac "zamračio" kad je curica bacila jaje na fasadu

Dodao je da je jedno dijete zatražilo liječničku pomoć. U vinkovačkoj bolnici je utvrđeno da je riječ o lakšim ozljedama, zbog čega će protiv napadača biti podnesena i kaznena prijava.

Maskiranu djecu, neslužbeno doznaje Glas Slavonije, nasilnik je otjerao ispred svojih vrata i iz dvorišta, a jedna od djevojčica iz revolta je na fasadu njegove kuće bacila jaje. Muškarac je tada “zamračio” i potrčao za njima. Psovao je, a kada ih je sustigao, prebio ih je. Roditelji su bili zaprepašteni kada su se uplakana djeca, krvava i tresući se od straha i šoka, vratila kući.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara