HAK: Jak vjetar na Jadranskoj magistrali stvara probleme u prometu

HAK: Jak vjetar na Jadranskoj magistrali stvara probleme u prometu

Foto: Index

ZBOG jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama, a između Novog Vinodolskog i Senja zabrana još dodatno obuhvaća dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, a ima je i na autocesti A1 između tunela Male Kapele i čvora Otočac te na mostu Gacka, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub.

Jak vjetar puše i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Za sva teretna vozila zatvoren granični prijelaz Gunja

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Ivanja Reka i Kosnica na Mostu Sava u smjeru Bregane, vozi se suženim kolnikom i u koloni od oko 1 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na autocesti A1 kod Jastrebarskog u smjeru Splita, u zoni radova, vozi se jednim trakom, a na čvoru Brinje zatvoren je izlaz u smjeru Zagreba te se koristi čvor Žuta Lokva.

Zbog radova, za sva teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Gunja (do 8. rujna), a za teretna vozila iznad 7,5 t zatvoren je granični prijelaz Rupa.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara