HDZ: Umjesto izlaska iz krize, za sada imamo samo izlazak pojedinih ministara iz Vlade

HDZ: Umjesto izlaska iz krize, za sada imamo samo izlazak pojedinih ministara iz Vlade

Foto: Damjan Tadić/Cropix

"MI SMO se šest mjeseci bavili sami sobom, a sada je vrijeme da u najboljoj namjeri vladajućoj koaliciji kažemo: vrijeme je da počnete nešto raditi", poručio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

"Nije problem što smo se mi bavili sobom već što se Kukuriku Vlada bavila isključivo sobom i što su narušeni odnosi u Vladi", rekao je Karamarko predstavljajući inventuru prvih šest mjeseci rada Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Članovi Milanovićeve Vlade ponašaju se kao savjetnici i revizori. Jedini konkretni potez bio je rast stope PDV-a na 25 posto i to je potpuno pogrešno", ocijenio je Domagoj Ivan Milošević.

"Rezime prvog polugodišta je pad BDP-a, investicija, potrošnje i proizvodnje dok rastu jedino nezaposlenost i cijene", rekao je Milošević dodavši kako su svi projekti aktualnog vodstva države preuzeti od HDZ-ove Vlade. Odustalo se jedino od Pelješkog mosta, a nepoznato je što je s kanalom Dunav-Sava.

Drago Prgomet upozorava da smo suočeni s kadroviranjem i nepotizmom u Kukuriku koaliciji. "Umjesto izlaska iz krize, za sada imamo samo izlazak pojedinih ministara iz Vlade", zaključio je Prgomet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara