HDZ-ovka Obad: Muškarci ne masturbiraju u 9. godini već tek u pubertetu, zdravstveni odgoj je za ateiste

Foto: Luka Gerlanc/Cropix

ZADARSKI HDZ u sastavu županijskog pročelnika za obrazovanje Ivana Šimunića, tajnice županijskog odbora Nevenke Marinović i umirovljene sveučilišne profesorice Maje Obad jučer je održao press konferenciju povodom zdravstvenog odgoja.

Kako piše Zadarski list, slave smijeha dobila je izjava pedagoginje Maje Obad koja je priznala da je na konferenciju došla nepripremljena. Ona je, naime, kazala kako muškarci ne masturbiraju u 9. godini, nego tek u pubertetu, na što su novinari "odvalili" od smijeha. Na  novinarsko pitanje smatra li da homoseksualci ugrožavaju Hrvatsku, Maja Obad je rekla "ne", ali dio intime onih skupina koje čine dva posto populacije ne može ući u zdravstveni odgoj. Obad dodaje kako je program napisan za ateiste, a njih je svega 2,2 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Izostavljeno je da je čovjek duhovno biće čiju savjest ne određuje samo on, nego i druga sila. Šalje se poruka da ono što sam po spolu ne mora biti ono što sam po rodu. Time se obaraju rodni integritet, obitelj i osobni integritet. Pitanje je što nam slijedi, možda surogat mame? Propala su društva u kojima je u pitanje dovedena moralna strana", rekla je Maja Obad, prenosi Zadarski list.

HDZ-ovka Marinović pozvala je novinare da u Bibliji pronađu razliku između muškarca i žene, koja po njoj ne postoji, te dodala kako zdravstveni odgoj priječi ulogu roditelja u odgoju djece.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara