HEP predstavio povoljniji model za kućanstva: Popusti do 8 posto

Foto: Hina

HEP OPSKRBA predstavila je povoljniji model za kućanstva.

Riječ je o paketu usluga opskrbe električnom energijom, a koji će korisnicima, koji potpišu ugovor s HEP-om na, primjerice, tri godine omogućiti popuste u rasponu od 4,5 do 5% pa čak i 8% za plaćanje stvarne mjesečne potrošnje. Cilj je jednostavan - plati koliko potrošiš, poručuju iz HEP-a.

Kupci zainteresirani za ovu uslugu moći će jednostavno sklopiti ugovor i to putem interneta ili besplatnog telefona, a svoju će potrošnju moći pratiti putem online računa na internetu. "Na taj će način moći kontrolirati svoje troškove, a za vrijednost skupljanjem nagradnih bodova, kupci će biti i nagrađeni", poručio je predsjednik Uprave HEP-a Tomislav Šerić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HEP ne krije da usluge uvodi kako bi zadržao svoje potrošače jer je pojavom konkurencije, primjerice početkom studenog, ostao bez 27 tisuća kupaca što je malo više od 1% potrošača.

RWE Energija: Pozdravljamo ulazak HEP Opskrbe u tržišnu utakmicu u opskrbi električnom energijom

RWE Energija pozdravlja ulazak HEP Opskrbe u pravu tržišnu utakmicu u opskrbi električnom energijom, poručili su iz te kompanije u priopćenju.

"S dolaskom RWE-a u Hrvatsku, na hrvatskom tržištu električne energije započele su temeljite promjene, a u pravu tržištu utakmicu konačno se uključio i HEP preko svoje tvrtke HEP Opskrba. Vjerujemo da je taj potez dobar za krajnje korisnike, jer slobodno tržište i ozbiljna konkurencija mogu donijeti jedino povoljnije cijene i bolje usluge za građane i gospodarstvo. Zato pozdravljamo ulazak HEP Opskrbe u pravu tržišnu utakmicu u opskrbi električnom energijom", izjavio je Zoran Miliša, predsjednik Uprave RWE Energije.

"RWE je došao u Hrvatsku da ovdje ostane dugoročno te RWE Energija ostaje pri svom obećanju hrvatskim korisnicima da će i dalje nuditi najpovoljnije jedinične cijene električne energije na hrvatskom tržištu. S obzirom na višegodišnje iskustvo u liberalizaciji tržišta električne energije u više europskih zemalja zapadne te srednje i istočne Europe, RWE je u stanju dobro procijeniti potrebe krajnjih korisnika te ponuditi najpovoljnije modele prilagođene svakoj skupini korisnika", poručuju iz RWE-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara