HGSS izvukao ozlijeđenog njemačkog turista iz kanjona rijeke Cetine, i danas traže francusku partijanericu

HGSS izvukao ozlijeđenog njemačkog turista iz kanjona rijeke Cetine, i danas traže francusku partijanericu

Ilustracija: GSS.hr; Foto: nestali.hr

PRIPADNICI HGSS-a izvukli su danas ozlijeđenog njemačkog turista iz kanjona rijeke Cetine.

"Njemački državljanin T.B. (31 godina) ozlijedio je nogu pri kanjoningu, stotinjak metara duboko u kanjonu u blizini slapa Gubavica kod Zadvarja. Radi se o dubokom kanjonu okruženom strmim liticama pa je u pomoć pozvana Gorska služba spašavanja. Oni su se zajedno s liječnicom HGSS-a spustili do ozlijeđenog te ga zbrinuli, nakon čega je ozlijeđeni u vertikalnom transportu uz pomoć užadi izvučen iz dubine te upućen na liječenje", izvijestili su iz HGSS-a.

I danas traže nestalu partijanericu iz FrancuskeTekst se nastavlja ispod oglasa
HGSS dodaje kako i danas intenzivno nastavljaju s potragom na Mrežnici kraj Slunja za nestalom francuskom partijanericom Anne-Cecile Pinel.

> Epilog festivala kod Slunja: Zaplijenjeno 1400 doza LSD-a, jedna osoba umrla, nestala Francuskinja

"Već treći dan HGSS Karlovac traga za nestalom francuskom državljankom na području Primišlja. Ona je zadnji put viđena u ponedjeljak, 21. srpnja u jutarnjim satima i od tada joj se gubi svaki trag.

Potraga je na poziv Centra 112 pokrenuta u utorak, 22. srpnja u večernjim satima. Članovi HGSS-a Karlovac i Ogulin pregledali su šire područje kampa i mjesta održavanja Modem festivala, a tijekom srijede uz pomoć kajaka je obavljena pretraga rijeke Mrežnice. Obavljen je i zaron te je pregledano područje rijeke unutar kampa.

Danas se nastavlja s ronjenjem u kojem sudjeluje osmero ronilaca HGSS-a iz Zagreba, Rijeke i Karlovca", navode iz HGSS-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara