HNS ostao bez zastupnice: Sabolić prešla u Čačićevu Narodnu stranku - reformiste

HNS ostao bez zastupnice: Sabolić prešla u Čačićevu Narodnu stranku - reformiste

Foto: Hina

SABORSKA zastupnica i predsjednica zadarske Županijske organizacije (ŽO) HNS-a Vesna Sabolić napustila je stranku i prelazi u Čačićevu Narodnu stranku - reformiste, objavio je u petak na konferenciji za novinare u Zadru potpredsjednik ŽO HNS-a Mile Stojanov, a tu je informaciju potvrdila i zastupnica Sabolić.

Na pitanje napušta li HNS i prelazi u Reformiste, saborska zastupnica Vesna Sabolić rekla je kako je to istina, te da je to učinila zbog nezadovoljstva i manjka komunikacije s vrhom stranke.

"Došlo je vrijeme da sam tako morala odlučiti i evo prije nego sam i formalno istupila, kolege su odradili konferenciju za novinare i zapravo me prisilili na odlazak" - dodajući kako je dobila ispisnicu iz HNS-a prije pola sata koju je i potpisala. Na dodatno pitanje o njezinoj budućnosti u politici, Sabolić je rekla kako prelazi u Čačićeve Reformiste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo upravo ću potpisati pristupnicu za Reformiste, koji će sada imati tri zastupnika u Hrvatskom saboru što je dovoljno za osnivanje Kluba zastupnika", dodala je Sabolić.

Na konferenciji za novinare zadarskog HNS-a povjerenik zadarske Gradske organizacije Ivo Gregov je na pitanje novinara je li zastupnica Sabolić sama zatražila ispisnicu iz stranke, rekao kako nema takvu informaciju.

"Je li ona to učinila jučer ili jutros ili će tek napraviti, to ćemo vidjeti. No, određene radnje i ponašanje za koje središnjica u Zagrebu ima saznanja, govore u tom pravcu, odnosno o odlasku zastupnice Vesne Sabolić. Osobno pretpostavljam da prelazi u Reformiste" - rekao je Gregov.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara