HZZO provjerava bolovanje Lorencinovog zamjenika

Foto: Hina

NAKON što je zastupnik Damir Kajin jučer u Saboru upozorio kako je zamjenik ministra Darka Lorencina IDS-ov Daglas Koraca od početka godine, radeći u drugoj firmi, stalno na bolovanju, a istodobno prisustvovao "feštama i fitnesu", i sam ministar kratko se očitovao o tome.

Ministar turizma Darko Lorencin danas je, nakon sjednice Vlade, predstavio korake u realizaciji projekta Kupari. Ipak, nije mogao izbjeći pitanje i o svom zamjeniku Daglasu Koraci, koji je, kako je na to jučer upozorio zastupnik Damir Kajin, od početka godine na bolovanju, a istodobno ga se može vidjeti u javnosti. Daglas Koraca imenovan je 18. rujna zamjenikom ministra, a prije toga radio je u umaškoj komunalnoj tvrtci "6. maj".

Lorencin nije želio ulaziti u detalje bolovanja svoga zamjenika, za vrijeme dok je bio na drugom poslu, pa je tek rekao da treba pričekati nalaz HZZO-a.

"Ljepša tema su Kupari. Evo, HZZO je po redovitoj proceduri poduzeo sve radnje da se utvrdi točno činjenično stanje. Kada ono bude dobiveno, onda ćemo komentirati."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara