Holy brani odluku da podrži Josipovića i kudi "nepristojnog Milanovića"

Holy brani odluku da podrži Josipovića i kudi "nepristojnog Milanovića"

Foto: Hina

PREDSJEDNICA ORaH-a Mirela Holy poručila je u utorak da je ORaH na predsjedničkim izborima podržao program Ive Josipovića jer je predviđao reformu javne uprave, a bez te reforme Hrvatska nema nikakvu šansu za oporavak.

Upitana kako će rezultat predsjedničkih izbora utjecati na ORaH, s obzirom da je podržao Josipovića koji nije uspio osvojiti još jedan mandat, Holy je Hini izjavila da je ORaH podržao Josipovićev program.

"Njegov program bio je dobar, i mi se zalažemo da Vlada krene u reformu javne uprave, jer to je reforma bez koje Hrvatska nema apsolutno nikakvu šansu", rekla je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je komentirala to što predsjednik Vlade Zoran Milanović još uvijek nije nazvao i čestitao novoizabranoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, ocjenivši kako to nije u redu jer je Milanović trebao čestitati pobjednici, bez obzira na njegove osobne dojmove o izborima. "To je pristojnost. Bilo bi pristojno čestitati i zahvaliti onim glasačima koji su podržali Ivu Josipovića", rekla je Holy.

Nije željela komentirati nagađanja da bi Ivo Josipović, nakon što je izgubio na predsjedničkim izborima, mogao preuzeti SDP.

"To su odnosi u drugoj stranci i ja kao predsjednica ORaH-a to ne mogu komentirati", kaže Holy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara