Hrabroj Osječanki Eni Šarac bolnica prijeti ovrhom zbog 7727 eura duga

Foto: Facebook

OBITELJ Ene Šarac do 15. rujna ove godine mora belgijskoj bolnici platiti 7727 eura zbog troškova liječenja. To je treća i posljednja opomena koju su dobili iz bolnice. Ukoliko ne plate, prijeti im ovrha.

S obzirom da je Enina borba s tumorom bila dugačka i mukotrpna, obitelj nema dovoljno sredstava da pokrije sve troškove. Sve skupa je koštalo znatno više nego što su očekivali, prenosi portal Osijek031.

Humanitarna udruga "Od mene za tebe" i ŠPU Feniks odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći Eni Šarac.

"U akciju se možete uključiti donacijom na žiro račun HR 6223400091 - 110585190 ili pozivom na humanitarni telefon 060 - 800 - 335 (3,75 fiksni, mobiteli 5,05, uračunat PDV). Uskoro će biti postavljeni i štandovi za prikupljanje pomoći, a o lokacijama ćete biti naknadno obaviješteni.

Još jedanput pozivamo sve pravne i fizičke osobe da se uključe u akciju, a sve dodatne informacije možete dobiti na mob. 091 941 8502 (Zoran Lacković).

Popis donatora bit će objavljen nakon zaključenja akcije. Unaprijed zahvaljujemo i molimo sve koji žele pomoći da proslijede objavu svojim prijateljima, a isto tako svi oni koji žele organizirati neki događaj za prikupljanje donacije slobodno neka se obrate na gore navedeni broj mobitela", stoji na na Facebook stranici udruge "Od mene za tebe".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara